Szállítási információk

Az ebéd kiszállítást 12-14 óra között végezzük.

A kiszállítás, legalább egy kétfogásos ebéd rendelésekor, a V-IX. kerületekbe díjtalan. I, II, XI, XII. kerületekbe 500 forint szállításonként. A rendelésed a szállítási név, cím és telefonszámod feltüntetésével az info@epiteszpince-hu e-mailcímen, vagy a 8-15 óra között hívható 0670/5346707 telefonszámunkon.

Egy nappal korábban leadott rendeléshez díjbekérőt küldünk, mely alapján átutalhatod a rendelés értékét. Amennyiben mégsem az érintésmentes „csak csöngetünk” szállítást szeretnéd, úgy átvételkor készpénzben tudsz fizetni. Ha előre jelzed akkor az V-IX. kerületekben bankkártyával vagy SzÉP-kártyával is rendezheted az ebéd árát átvételkor.

 

Ha vacsorát rendelnél akkor dél és este este nyolc között keress minket a NETPINCÉR.hu-n hívd az éttermet a 2664799-es telefonszámon és megoldjuk.

 

Adattárolásról: a megadott adatokat csak a fenti szolgáltatásunkkal kapcsolatosan használjuk és harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben későbbi ebéd kínálatunkról nem kérsz e-mailes tájékoztatást, kérlek jelezd.

Kérlek, a kézhez kapott ebédet, két órán belül fogyasszad el, egészséggel. Vagy ha újra melegítenéd, addig tárold hűtőben(5 C°)

Kérlek, oszd meg velünk tapasztalataidat, hogy esetleges hibáinkból tanulhassunk!

Vigyázz magadra és vigyázunk egymásra!

 

Szeretettel,

Építészpince Csapata

Hol találsz meg minket?

A Nemzeti Múzeum mögött,

1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 11:00-21:30

Szombat: 12:00-22:30
Vasárnap: Zárva

  • Építészpince étterem Facebook
  • SocialIcon2

Építészpince Étterem